Art in the moment

328486_10150984940920880_191971444_o

Art in the Moment er en ny helhedskulturoplevelse ud over alle grænser, hvor free style rap, kunst og musik går op i en højere enhed.

Art in the Moment er en kunstdyst på tid, hvor publikum bestemmer et emne, som kunstnerne herefter får 7-10 minutter til at udfolde på lærredet. Efter 5 min. kommer tidligere 3-dobbelt Danmarksmester i free style rap, Pede B, ind på scenen og skal via rap gætte, hvad kunstnerne maler. Imens jammer et live band derudad i takt med kunstnerne og den lyriske mester. Art in the Moment er et visuelt og underholdende koncept, der er perfekt til team buildings, julefrokoster, firmafester osv.

Kunstnerne er bla. Danmarksmester i Artbattle og international kunstner Brian Saaby samt andre af de bedste i gamet, som sammen leverer et show, man sent vil glemme.

Art in the Moment har optrådt på Roskilde Festivalen, Copenhagen Fashion Week og hos mange tilfredse firmaer, som har fået sat billeder på deres problemstillinger i hverdagen via kunstnernes kreative billedunivers og hip hoppens lyriske fortolkning af det individuelle firmas behov.

Kort sagt er Art in the Moment en unik og banebrydende underholdningsform, som ikke findes andre steder.

Få mere at vide om priser, booking osv her ved at skrive en mail til:
brian_saaby@yahoo.dk