-Solo udstilling -First movers nightmare- Udstillingen og ferniseringen er åben for alle, og malerierne kan ses til og med 27. juni.

Jarsbo Contemporary Art i Adelgade åbner 30. maj dørene igen efter coronanedlukningen.

Brian Saaby  har sit helt eget letgenkendelige kunstneriske udtryk. Pr-foto

BRIAN SAABY HAR SIT HELT EGET LETGENKENDELIGE KUNSTNERISKE UDTRYK. PR-FOTO

Den første udstilling viser malerier af den populære nutidskunstner Brian Saaby. Han er kendt for sit helt specielle billedunivers, hvor børne- og nutidsfigurer som Mickey Mouse, Bamse og Homer Simpson indgår i malerier fyldt med humor og nostalgi. Udstillingen, der har fået titlen ”First Movers Nightmare”, tager fat i de udfordringer, som vi alle oplever, men ikke nødvendigvis gør noget ved. Det handler blandt andet om ikoner, som gjorde en forskel, farefulde rejser og som altid det humoristiske i livets bizarre situationer. Alt sammen fortalt gennem vores barndomsfigurer.

Der er fernisering fra klokken 16 til 19, hvor publikum kan høre Brian Saaby fortælle om sine malerier.

Der er vagt på ed indgangen til galleriets port, sådan at forsamlings- og afstandsregler overholdes. Galleriet opfordrer til, at publikum starter med at gå ind den store gård og få et glas vente vin og derefter ned i den lille gård foran galleriets dør, hvor der bydes på cocktails, inden de fortsætter ind i galleriet for at se på kunst.

Ved at sende en mail til galleriet er det også muligt at bestille en tid til at opleve udstillingen uden andre gæster.

Udstillingen og ferniseringen er åben for alle, og malerierne kan ses til og med 27. juni.

https://reader.nordjyske.dk/nordjyske/321747/article/1141440/30/2/render/?token=40fd5989f5387d121b0aa5284a28dc58Der er lukket for kommentarer.